Aktuality, Články

Nový štandard v oblasti vetrania s rekuperáciou BRINK

V dnešnej dobe je kvalita vnútorného ovzdušia jednou z najdôležitejších tém v oblasti stavebníctva a bývania. Rekuperácie, alebo systémy na vetranie s rekuperáciou tepla, zohrávajú kľúčovú úlohu v zabezpečení zdravého a energeticky efektívneho prostredia.    

Brink Climate Systems je medzinárodne uznávaný holandský výrobca rekuperačných systémov, ktorý je úzko zameraný na produkciu systémov vetrania, kúrenia a chladenia, dbá predovšetkým na zdravé prostredie a účinné vetranie počas celého roka. S viac ako 30-ročnými skúsenosťami na trhu, ponúka širokú škálu výrobkov a príslušenstva, ktoré umožňujú nájsť vhodné riešenia v novostavbách, v rekonštruovaných objektoch i v existujúcich budovách. Nájdu si uplatnenie v rodinných domoch a bytoch, v kanceláriách, v školských zariadeniach, v priestoroch určených pre šport a v zdravotníckych strediskách.

Vďaka svojou inovatívnou technológiou rekuperácia Brink docieli prekvapivé výsledky. Dosahuje vysokú účinnosť a ponúka rozšírené možnosti ovládania. Výsledkom celého vývoja sú zariadenia s minimálnou náročnosťou pri spustení a obsluhy.

Rokmi overená technológia predstavuje tepelný výmenník najvyššej účinnosti, v ktorom ohriaty odpadový vzduch odovzdáva energiu (teplo) čerstvému prívodovému vzduchu. Vetracie jednotky sú vybavené protimrazovou ochranou čím zabezpečuje vetranie aj počas mrazivých zimných dní. Ovládanie je veľmi jednoduché vďaka farebnému dotykovému displeju v hornej časti jednotky, alebo pomocou digitálneho ovládača, kde je možnosť nastaviť si rôzne úrovne vetrania. Samozrejme poskytuje aj možnosť najmodernejšej komunikácie cez aplikáciu. K zníženiu hladiny hluku výrazne prispievajú nízkootáčkové ventily.

inštalácia rekupeácie Brink, enertop

Svojou nízkou spotrebou a vysokou účinnosť patria k absolútnej špičke energeticky najefektívnejšej vetracej jednotke na trhu. Vetracie jednotky Brink môžu pracovať samostatne alebo je možné priradiť ďalšie prvky a vytvoriť tak sofistikovaný systém riadeného vetrania presne podľa vašich potrieb.

Montáž rekuperačných systémov od Brinka je proces, ktorý vyžaduje odbornosť a presnosť. Spoločnosť nám ponúkla školenie, ktoré sme prednedávnom absolvovali aby sme Vám zabezpečili bezproblémovú inštaláciu a maximálnu efektivitu systému.

školenie Brink, Enertop

Ako prebieha proces montáže:

  • Na začiatku vypracujeme cenovú ponuku podľa objektu a konkrétnych požiadaviek zákazníka
  • Naši skúsení montážnici nainštalujú systém podľa schváleného návrhu
  • Po inštalácií sa systém dôkladne otestuje, aby správne fungoval
  • Poskytujeme pravidelné servisné prehliadky a údržbu, aby sme zabezpečili dlhú spoľahlivosť a výkon systému 

Vytvorte si príjemné prostredie a zároveň ušetríte energiu s priekopníkom inovatívnych technológií od BRINK. Veríme, že robíme všetko pre to, aby cesta k Vášmu novému bývaniu bola čo najrýchlejšia a pohodlná. Budeme radi, ak aj tepelné čerpadlá budú oblasťou pre ktorú si vyberiete nás, firmu ENERTOP, ako partnera pri výstavbe vašej nehnuteľnosti.

Kontaktuje nás 😊